Читај ми!

Колашинац: Очекивао сам више

Асмир Колашинац се припрема за Светско првенство у дворани које с е у марту одржава у Пољској. Пре тога предстоје му две провере 30. јануара у Дизелдорфу и 1. фебруара у Карлсруеу. Задовољан је учињеним на припремама, али не и резултатом на митингу у Новом Саду.

Шампион Европе у бацању кугле Асмир Колашинац рекао је да је задовољан учинком на почетку припрема, иако је очекивао боље резултате на атлетском митингу у Новом Саду. Колашинац је у првој серији куглу бацио 19.91 метара, у другој 19.95, у трећој 20.07, док је у петој серији имао најбољи резултат од 20.14 метара.

"С обзиром на фазу припрема и временски период до Светског првенства у дворани, задовољан сам резултатом, иако сам очекивао више. Још увек сам под великим теретом и обимним тренинзима тако да ће најбоља форма и прави резултати уследити тек у другој половини фебруара. Желим форму да подижем полако и да резултатски из такмичења у такмичење напредујем. Иако је овај резултат за мене испод просека, тренутно је пети у свету", изјавио је Колашинац.

Колашинца следеће недеље очекују два такмичења, 30. јануара у Диселдорфу и 1. фебруара у Карлсруеу. Светско дворанско првенство у атлетици биће одржано од 7. до 9. марта у пољском Сопоту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије