Читај ми!

Циљ резултат испод 47.70

Бекрић креће ка новим циљевима. Пред њим је дворанско такмичење у Бечу за које је у дисциплини 400 метара зацртао циљ да буде испод 47,70 секунди. Иако на овом такмичењу нема његове дисциплине 400 метара с препонама, искористиће ову прилику за проверу шта је уражено на припремама.

Најбољи српски атлетичар Емир Бекрић рекао је да му је циљ да на дворанском митингу у Бечу оствари резултат испод 47.70 скунди. Бекрић ће на првом такмичењу у сезони, које је на програму у уторак, 28. јануара, учествовати у дисциплини 400 метара.

"Волим да се такмичим у дворани, иако на овом митингу неће бити моје дисциплине, 400 метара препоне. На првом такмичењу прошле године у Братислави трчао сам 48,31, али сам већ после два дана, баш у Бечу, био бољи и остварио резултат 47,81 и верујем да ћу ову годину почети бољим резултатима. То значи да ми је циљ да у овом тренутку то буде испод 47,70 што би ми гарантовало добар резултат на 400 метара препоне", рекао је Бекрић.

Освајач историјске бронзане медаље за Србију летос на првенству света у Москви на 400 метара с препонама завршио је припреме у Португалији са тренером Мирјаном Стојановић, где су помогали физиотерапеут Димитрије Ковач, спаринг партнер Милош Раовић, као и Немања Божић и Иван Марковић

"На припремама смо радили добро, крећемо на такмичења, а то ће бити најбољи показатељ шта смо урадили и шта и како даље. Желим, као и до сада, да из наступа у наступа улазим у форму", додао је Бекрић.

Бекрић ће после дворанског митинга у Бечу имати још једну квалитетну проверу у Москви, 2. фебруара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије