Читај ми!

Удовичић: Подршка Београдском маратону

Почеле су припреме за 27. Београдски маратон, који ће се одржати 27. априла. Одржан је састанак на коме је министар Удовичић пренео пуну подршку директору маратона Николићу и председнику АСС Бранковићу. Удовичић је напоменуо да ће министарство подржати све манифестације чији је циљ побољшање здравља нације и ширење спортске културе.

Министар омладине и спорта Вања Удовичић рекао је да је Београдски маратон манифестација од националног значаја и да ће држава дати пуну подршку његовом одржавању и 2014. године.

"Будући да је развој омладинског, рекреативног и школског спорта међу приоритетима министарства омладине и спорта, а да више од 90 одсто учесника Маратона јесу управо рекреативци који промовишу здрав стил живота, наша подршка оваквој манифестацији је логична", рекао је Удовичић приликом састанка са директором Београдског маратона Дејаном Николићем, генералним секретаром Атлетског савеза Србије Слободаном Бранковићем и градским секретаром за спорт Славком Гаком.

На састанку су размотрени сви организациони аспекти предстојећег 27. Београдског маратона, уз сагласност да се од надлежних очекује да превазиђу све изазове како би та спортска манифестација протекла беспрекорно.

Удовичић је казао да се Београдским маратоном не промовишу само Београд и Србија, већ да се њиме, што је важније, промовишу спорт и рекреација као саставни део живота.

"Министарство ће подржати све манифестације које имају за циљ побољшање здравља нације и ширење спортске културе", поручио је Удовичић.

Београдски маратон, 27. по реду, одржаће се 27. априла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије