Читај ми!

Маратон у Београду 29. септембра

Маратон у Београду, чији је покровитељ Град, одржаће се у недељу, 29. септембра. Предузеће Београдски маратон претходно најавило трку за 21. април.

Атлетски савез Београда (АСБ) саопштио је данас да ће се маратон у Београду, чији је покровитељ Град, одржати у недељу, 29. септембра, иако је предузеће Београдски маратон претходно најавило да ће 21. априла организовати 26. Београдски маратон.

Како се наводи у саопштењу, јуче је у Београду одржан састанак коме су, између осталих, присуствовали председник Атлетског савеза Србије Веселин Јевросимовић, генерални секретар Слободан Бранковић, градски секретар за омладину и спорт Београда Аца Ковачевић и председник АСБ и члан УО АСС Јован Шурбатовић, на коме је одлучено да ће се маратон у Београду одржати 29. септембра.

"Одлучено је да се 'Маратон Београд 2013', чији је покровитељ град Београд, а организатор АСБ, одржи у недељу, 29. септембра 2013. године. Увод у београдску маратонску причу догодиће се седам дана пре самог маратона, у недељу 22. септембра 2013. године, када ће се организовати Дечји маратон", наводи се у саопштењу.

Предузеће Београдски маратон је раније саопштило да ће 26. Београдски маратон организовати 21. априла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара