Читај ми!

Колашинац спреман

Бацач кугле Асмир Колашинац са оптимизмом дочекује почетак Олимпијских игара. "Одрадио сам припреме боље него што сам очекивао, па се надам да ћу у Лондону то и показати. У годинама које предстоје, очекујем да испишем лепе странице атлетске историје", поручио репрезентативац Србије.

Репрезентативац Србије у бацању кугле Асмир Колашинац рекао је да се у свом родном граду Сјеници квалитетно припремао за предстојеће Олимпијске игре у Лондону и да очекује да ће то потврдити на спортском борилишту.

"Одрадио сам припреме боље него што сам очекивао, па се надам да ћу у Лондону то и показати. У годинама које предстоје, очекујем да испишем лепе странице атлетске историје", рекао је Колашинац радију Сто плус.

Олимпијске квалификације у бацању кугле одржаће се 3. августа у 9.00, док је финале истог дана у 21.00.

Освајач бронзане медаље на Европском првенству у Хелсинкију је истакао да му пуно значи подршка целе Сјенице, где је у понедељак увече у његову част приређен културно - уметнички програм.

"Пресрећан сам, а осећам се можда и лепше него када сам у Хелсинкију примао медаљу", навео је Колашинац.

Председник Општине Сјеница Хазбо Мујовић рекао је да је Асмир Колашинац "спортиста на кога млади треба да се угледају".

"Ретко који Сјеничак је био звезда у европским оквирима, па зато имамо част да је Асмир наш суграђанин. За нас је он шампион, без обзира на резултат на предстојећим Олимпијским играма", истакао је Мујовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара