Читај ми!

Још три финала за Србију

Атлетичари Србије изборили су још три финала на Европском првенству у Хелсинкију. Драгана Томашевић пласирала се финале такмичења у бацању диска, као и Марина Мунћан и Горан Нава у тркама на 1.500 метара.

Атлетичарка Србије Драгана Томашевић пласирала се данас у финале такмичења у бацању диска на Европском првенству у Хелсинкију, пошто је у својој квалификационој групи заузела треће место.

Томашевићева је директно до финала дошла хицем од 61 метар и 65 центиметара.

На основу резултата у финале су се данас пласирали Марина Мунћан и Горан Нава у тркама на 1.500 метара. Мунћанова је у квалификационој трци била седма са 4:12,33, а у финала је ушла са укупно 12. резултатом. Нава је у квалификационој трци био осми пошто је у циљ ушао после 3:41,96, што је био 12. резултат у обе квалификационе трке.

Финале у бацању диска почиње сутра у 19.00, финале трке на 1.500 м за атлетичарке у 16.10, а за атлетичаре у 18.50.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво