Читај ми!

Бетмен погинуо у саобраћајном удесу

Бивши аустралијски атлетичар и олимпијац Данијел Бетмен погинуо је у саобраћајној несрећи у својој земљи.

Полиција је саопштила да је Бетмен, кога су неки описивали као једног од најбољих спринтера Аустралије свих времена, сам био у колима. Олупина његовог возила била је разасута на дуже од 100 метара на путу. Други детаљи нису објављени.

Бетмен је некада био ожењен репрезентативном другарицом, спринтерком и играчицом хокеја на трави Новом Перис. Имали су двоје деце, а 31-годишњи спортиста је био у посети деци пре несреће. Бетмен и Перисова растали су се 2010, а развели прошле године.

Бетмен се такмичио у дисциплинама 100, 200 и 400 метара.

Његов друг из репрезентације Мат Ширвингтон рекао је да је ово велики губитак.

"Данијел Бетмен је био најбољи општи спринтер кога је Аустралија икада имала. Почивај у миру, другар", написао је Ширвингтон на Твитеру.

"Ово је огроман губитак за цело атлетско братство. Био је невероватан спортиста. Имали смо и брже спринтере, али ако погледате све укупно, он би био најбољи", додао је он.

Бетмен је у школи играо рагби, а пробао је да се врати том спорту у клубу Брамбис, али није успео да оде даље од тима за тренинг.

С новом девојком је прошле године добио још једно дете.

"Био је потпуно породичан човек. Деца су му увек била на првом месту... Тридесет једна, то није доба да се изгуби живот. Али, живео је прилично испуњено у то мало година", рекао је његов бивши тренер Тјудор Бидер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се