Читај ми!

Почиње ЕП у атлетици

Европско првенство у атлетици одржава се у Хелсинкију, а Србију ће на овом такмичењу представљати 11 спортиста. Већ првог дана наступиће осам наших атлетичара. Такмичеља можете пратити у директном програму од 16.50 на Другом програму РТС-а.

Првог дана ЕП на борилишта ће од српских атлетичара изаћи Татјана Јелача (бацање копља), Ивана Шпановић (скок у даљ), Емир Бекрић (400м препоне), Драгутин Топић (скок у вис), Асмир Колашинац и Божидар Антуновић (кугла), као и Михаил Дудаш и Игор Шарчевић (десетобој).

 

Дудаш и Шарчевић покушаће да дођу до А олимпијске норме од 8.200 поена.

Три дана касније, 30. јуна, на борилиште ће изаћи Драгана Томашевић (диск), Горан Нава и Марина Мунћан (1.500 м).

Нава ће покушати да избори визу за Лондон, па би требало да трчи испод 3:38,00.

Европски шампионат се одржава у олимпијској години и зато неће бити заступљене све дисциплине, тако да у Хелсинкију неће бити такмичења у ходању и маратону.

Европско првенство одржава се од 27. јуна до 1. јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се