Читај ми!

И Болту отац сумњичав

Најбржи човек на планети Јамајчанин Јусеин Болт рекао је да уочи такмичења не воли много да разговара са родитељима, посебно са оцем који нема превише поверења у њега. Упркос свему Болт најављује олимпијско злато.

"Мајка има пуно поверења у мене, за разлику од оца који ми ствара притисак. Када сам недавно у Острави трчао на 100 метара 10,04, звао ме је да пита шта није у реду. Рекао сам му да се смири и да није толико озбиљно", открио је Болт.

Већ на следећој трци у Риму, Болт је био убедљив и са 9,76 постигао најбоље време у сезони.

"Назвао сам га после тога и био је одушевљен. Рекао је, коначно, хвала Богу! Он је једноставно такав, не верује баш у мене", додао је Болт.

Један од главних конкурената на ОИ у Лондону биће му колега из репрезентације Јохан Блејк, који је прошле године на Светском првенству у Даегу искористио Болтов преступ и освојио златну медаљу.

"Блејк заиста жели да ме победи, али за мене он је само још један у низу спринтера. Нисам забринут, знам за шта сам способан и све што морам да урадим јесте да изађем на стазу. Желим да на крају Олимпијских игара у Лондону дођем на прес конференцију и кажем свима - гледате у живу легенду", закључио је Болт.

Болт је пре четири године на Играма у Пекингу постао шампион на 100 и 200 метара, као и у штафети 4X100 метара постављајући светске рекорде у свим дисциплинама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи