Читај ми!

Невиност са заштитом

Теже ми је да сачувам невиност него да тренирам за Олимпијске игре, рекла америчка атлетичарка Лоло Џонс и преко ноћи постала велика звезда у САД. Није објаснила како њена одлука утиче на брзину.

Лоло Џонс је после наступа у емисији Рил спортс Брајана Гамбела постала велика звезда у Америци, не толико због брзине, већ због изјаве да ће остати невина све до прве брачне ноћи.

"Чување невиности за мене је најтежа ствар у животу,тежа од тренирања за Олимпијаду. Тежа од завршавања колеџа", рекла је Лоло Џонс, која је претходних година "испробавала" сајтове за онлајн забављање, али су је момци редовно одбијали, јер је девица.

"Да, ја сам девица. Највећи разлог за то што сам сама јесте што мушкарци одустану када не желим да спавам са њима, али ја желим да поштујем Бога и свог будућег мужа", рекла је Лоло Џонс.

Каже да су је момци често наговарали да оде са њима у кревет, а један јој је чак рекао да ће након секса трчати још брже. "Тачно је да желим златну медаљу на Олимпијским играма, али нисам баш толико очајна".

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво