Читај ми!

Шпановићева шеста, Колашинац пети

Олимпијска репрезентативка Србије у скоку у даљ Ивана Шпановић заузела је шесто место на митингу Дијамантске лиге у Шангају. Други српски представник у Шангају Асмир Колашинац заузео је пето место у бацању кугле, остваривши резултат од 19,80 метара.

Шпановићева је у петој серији скочила 6,37 метара, док је у прва три покушаја преступила.

Победила је Американка Џени Делоч скоком 6,73 метара, испред Нигеријке Блесинг Окабаре (6,64) и Американке Фанми Џимо (6,53) на трећем месту.

Други српски представник у Шангају Асмир Колашинац заузео је пето место у бацању кугле, остваривши резултат од 19,80 метара.

Најбољи у тој дисциплини био је Американац Риза Хофа хицем од 20,98 метара, испред Канађанина Дилена Армстронга (20,93) и Американца Рајана Вајтинга (20,73) на трећем месту.

Етиопљанка Гензебе Дибаба остварила је најбоље овосезонско време на 1.500 метара (3:57,77), Кенијка Милках Кемос на 3.000 метара (9:15,81), Етиопљанин Хагос Гебривет на 5.000 метара (13:11,00), а највеће одушевљење на стадиону изазвао је домачхи атлетичар Лиу Ксијанг, који је 110 метара с препонама истрчао испод 13 секунди (12,97).

 

Јамајчанин Асафа Пауел тријумфовао је на 100 метара (10,02), док је код дама на дупло дужој деоници убедљиво победила Вероника Кепбел - Браун (22,50).

Наредни митинг Дијаманске лиге на програму је 31. маја у Риму.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво