Читај ми!

Шарчевић јури визу за Лондон

На Првенству Србије је испунио норму за Европско првенство. У Хелсинки путује са новим, вишим циљем, пласман на Олимпијске игре у Лондон. Поред њега на ЕП учествије још 12 наших атлетичара. Уколико се пласира на ОИ биће му то друго учешће на олимпијади, јер је 2010. у Ванкуверу био члан наше посаде у бобу четвороседу.

Српски десетобојац Игор Шарчевић рекао је да му је главни циљ да се пласира на Олимпијске игре у Лондону, а да ће прву прилику за то имати на Европском превенству у Хелсинкују за које је испунио норму на протеклом Првенству Србије.

"Очекивао сам испуњење норме за ЕП у Хелсинкију, а тамо се искрено надам уласку у првих 5, јер верујем да ми је ту место. Наравно да ми је циљ А норма за ОИ у Лондону и то је сасвим реално да остварим", казао је Шарчевић.

Он је на данас завршеном Првенству Србије у вишебоју испунио норму за ЕП које ће се од 27. маја до 1. јуна одржати у главном граду Финске. У Хелсинкију ће се уз њега наћи још 12 српских атлетичара.

Шарчевић је већ наступао на ОИ, али на зимској смотри спортиста, када је 2010. учествовао у четврочланој посади боба Србије у канадском Ванкуверу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво