Читај ми!

Ана и Марко победници

Атлетичарка Ивањице Ана Суботић и Марко Живановић из крагујевачког Радничког победници су 19. полумаратона, који је одржан у Новом Саду. На Наступило је више од 400 такмичара из Италије, Словеније, Румуније, Македоније и Србије.

Суботић је трку дугу 21 километар завршила за 1:16,45 и за скоро 12 минута била бржа од другопласиране Мирјане Чегар - Лукић (1.28,04). Треће место припало је Ксенији Бубњевић (1:30,19).

Живановић је остварио време од 1:05,38, што му је било довољно да оствари убедљив тријумф испред другопласираног Анђелка Ристичевића (1:09,57) и трећепласираног Милоша Миловановића (1:14,57).

На Новосадском полумаратону наступило је више од 400 такмичара из Италије, Словеније, Румуније, Македоније и Србије.

Осим главне трке, већ по традицији, одржано је још неколико такмичења рекреативаца у којима су наступили и малишани предшколског узраста и ученици новосадских основних и средњих школа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво