Теја Дора евровизијску турнеју започиње у Мадриду

До почетка Песме Евровизије у Малмеу остало је нешто више од месец дана, а традиционално, уочи фестивала у неколико градова Европе организују се концерти на којима наступају овогодишњи такмичари. Представница Србије Теја Дора своју турнеју почиње у Мадриду.

На концерту у Мадриду "PrePartyES" представиће се 28 учесника овогодишње Песме Евровизије у концертној дворани "Сала ла Ривијера".

Kако организатори најављују, евровизијске звезде наступиће пред 2.500 посетилаца, који са нестрпљењем чекају да уживо чују своје фаворите и песме са којима ће се такмичити у Малмеу, а међу њима и песму “Рамонда”, коју ће Теја Дора први пут извести пред евровизијском публиком.

Петак (29. март) и субота (30. март), предвиђени су за концерте - прве вечери наступиће евровизијски представници из претходних година, али и добро познате шпанске музичке звезде.

Само нека од имена су Бланка Палома, прошлогодишња шпанска представница, Тамта (Kипар, 2019), Роса Лин (Јерменија, 2022), Го_А (Украјина, 2020, 2021), Тамара Тодевска (Северна Македонија, 2019), али и учесници Бенидорм фестивала, шпанског националног избора - Софија Kол, Енџи, Мантра, Алмакор, Ст. Педро. Друге вечери, представиће се овогодишњи учесници, а међу њима и представница Србије, Теја Дора.

Осим званичних концерата, организатори у Мадриду припремили су и званичну конференцију за медије, дружење са фановима, појединачне интервјуе са новинарима из читавог света, али и црвени тепих и церемонију отварања, где ће сви учесници ове манифестације прошетати у паради застава.

Након Мадрида, представница Србије учествоваће на евровизијским концертима у Барселони и Амстердаму.

Србија ће се на Песми Евровизије такмичити у првом полуфиналу, 7. маја, под редним бројем 2, уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво