Изабран представник Србије за такмичење „Junior Eurovision Song Contest 2018“

Радио телевизија Србије, као чланица Европске радиодифузне уније, организује избор за представника и учешће на такмичењу„Junior Eurovision Song Contest“. После конкурса који је трајао до 1. септембра, стручна селекциона комисија састављена од музичких уредника РТС изабрала је композицију и представника  Србије на такмичењу  које ће бити одржано 25. новембра у Минску, у Белорусији.

Тринаестогодишња Бојана Радовановић из Београда браниће музичке боје Србије у Минск арени у Минску извођењем композиције „Свет" аутора Марије Марић Марковић - Мари Мари.

Бојана је одличан ђак, бави се музиком и плесом, како сама каже обожава сцену и сваком наступу се посвећује одговорно и предано.

Аутор музике је Марија Марић Марковић, познатија као Мари Мари.

Широка публика је зна као поп певачицу и музичког аутора, а Марија је највећи део своје каријере посветила и педагошком музичком раду са најмладјима кроз своју музичку радионицу и часове у музичкој школи.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије