"Дневнику машиновође" четири награде на фестивалу у Немачкој

Филм "Дневник машиновође", добио је четири награде на управо одржаном 65. Интернационалном филм фестивала Манхајм-Хајделберг, у Немачкој, саопштили су његови продуценти.

Филм сценаристе и редитеља Милоша Радовића са Лазаром Ристовским у улози и главног глумца и продуцента, награђен је захваљујући највећем бројем гласова признањем публике, као и признањем интернационалног жирија Special Mention Mannheim-Heidelberg, "за високо достигнуће у режији, глуми, фотографији, музици и монтажи", наведено је у саопштењу.

Припало му је и посебно признање екуменског жирија као и признање петочланог жирија, састављеног од власника локалних биоскопа, који препоручују да се овај филм прикаже у Немачкој.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво