Њујорк чека Марину Мићановић

Модна дизајнерка Марина Мићановић имаће 13. септембра ревију на чувеној Недељи моде у Њујорку, а добила је и понуду да буде костимограф представе на Бродвеју, саопштио је ПР тим Мићановићеве.

"Понуда за Бродвеј ми је још у домену неверице. Пресрећна сам због тога. Реч је о представи инспирисаној тангом, што је фантастично јер танго играм годинама. Дизајнирање и танго су моје две велике страсти, а сада ћу их и повезати кроз овај пројекат. Ревија у Њујорку и ова понуда са Бродвеја, то су велике ствари, предивне ствари. Јасно је да ово је ово преломни тренутак у мојој каријери, али и у животу", изјавила је Мићановић.

Ово је други пут да Мићановић свој рад представља у Њујорку - у фебруару ове године учествовала на недељи моде у оквиру групне ревије са још двојицом колега из Србије, а сада се представља потпуно самостално у оквиру AMCONYC платформе и то у ударном вечерњем термину од 20 часова.

Аутентични модни печат Мићановићеве који оставља на својим креацијама још од прве колекције, присутан је и сада.

Моделе одликују авангардни кројеви са много ручног рада, испреплетаним тракама, колекција добија на пуноћи и иновацији, а лепршави материјали у интензивним бојама у комбинацији са кожним детаљима прилагођени су новом времену.

"Ова колекција је мој вид комуникације са женама које су отворене да носе нешто другачије и уникатно. То су даме које воле да експериментишу, модно су освешћене и првенствено свесне себе", објаснила је дизајнерка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије