„Добродошли у Србију – осмех гостопримства“

Туристичка организација Србије интензивира промоцију намењену транзитним туристима. У току је подела летака „Добродошли у Србију – осмех гостопримства“, постављање билборда добродошлице и отпоздрава на граничним прелазима, као и успостављање “Wi-Fi free zone” на граничним прелазима Батровци и Хоргош.

Већ трећу годину заредом ТОС почетком јула месеца који симболизује и старт летње туристичке сезоне организује поделу летака добродошлице путницима у транзиту којима се промовишу туристичке атракције на међународним коридорима кроз Србију.

За 2016. годину планирана је подела 600 000 флајера на граничним прелазима, као и додатних 300 000 која се врши дуж аутопута на 35 наплатних станица Путева Србије.

На четири гранична прелаза, и то: Сремска Рача ,Котроман, Ватин и Гостун, подела флајера почела је 10. јула, а на граничним прелазима Хоргош, Келебија, Батровци, Прешево и Градина очекује се почетак поделе летака крајем јула.

Летња промотивна активност поделе летака „Добродошли у Србију - осмех гостопримства" трајаће током целе сезоне на наплатним рампама на свим међународним коридорима у Србији.

На путевима у Србији бележи се значајно повећање броја возила, а самим тим и туриста који пролазе кроз нашу земљу. Девизни прилив од туризма, као и број иностраних туриста из године у годину расте и оваквом активношћу ТОС информише све већи број туриста у транзиту и анимира оне госте који су можда само у пролазу кроз Србију да се задрже и уживају у туристичким атракцијама које су им на дохват руке.

У 2015. години, у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом Златибор, постављени су билборди добродошлице и отпоздрава на граничним прелазима Гостун и Котроман а ова активност се наставља и у овој години.

У сарадњи са Управом царина и Граничном полицијом унапређује се концепт билборда добродошлице, те су постављене табле на прелазима Келебија, Сремска Рача и Градине.

У овом тренутку, у току су завршни радови на граничном прелазу Прешево и на граничном прелазу Јабука.

На граничним прелазима Батровци и Хоргош инсталиран је тзв. „Hot spot", чиме је створена зона бесплатног WI-FI интернета у трајању од једног сата од тренутка успостављања конекције. Циљ ове активности је ефикаснија комуникација туриста али и пословних путника, за време задржавања на граничним прелазима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво