Срећна Нова година!

Драги земљаци, гледаоци и сарадници, дали смо све од себе да 2015. буде успешна, да вас информишемо и поделимо са вама и лепе и мање лепе тренутке! Нека нам Нова, 2016. година буде још успешнија, срећнија, да живимо у миру и слози!

Програм за дијаспору РТС-а наставиће и у Новој, 2016. години да вредно ради на информисању и повезивању матице и расејања!

Очекује вас још пуно "Србија на вези", "Магазина Србије на вези", "ТВ Минијатура", емисија Медијске мреже дијаспоре,  "Наших сусрета"...

Много здравља, успеха у раду и животу желе вам Татјана, Весна, Бранка, Бобан. Тамара, Мирјана, Анка, Мирослав, Сузана, Тамара, Нада, Јелена, Даница, Лидија, Душан, Мирјана, Тања, Оливера, Срђан, Марија, Маја, Сашка, Ерна, Драгица, Бранка, Милица, Биљана, Љиља и Вања.

Уживајте у новогодишњем програму РТС-а, очекујте неочекивано!

Програмску шему за Сателитски програм 31.12. погледајте овде

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се