Павиљон Србије обишло 450 000 посетилаца

Павиљон Србије на Универзалној светској изложби Eкспо Милано 2015 у првих пет месеци обишло је 450.000 посетилаца, саопштено је из Генералног комесаријата за Експо Милано 2015 - секција Србија.

Павиљон Србије 9. октобра посетио је 450.000-ти посетилац - комерцијалиста из Милана Марко Занобио (Marco Zanobio).

Том приликом директор павиљона Бојан Стевановић му је уручио пригодне поклоне.

Србија се у Милану други пут представља на тој изложби, после Шангаја 2010. године и својим одговором на главну тему Нахранимо планету. Енергија за живот.

Циљ је да се представи светској јавности и промовише свој национални идентитет кроз храну и гастрономију, а истовремено позиционира и промовише своје историјско наслеђе, културу, традицију, инвестиционе и туристичке потенцијале, као и могућности за привредну размену.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије