Беч помаже српским општинама

Град Беч донирао ватрогасна возила, возила за одношење смећа као и намештај за обданишта представницима општина Параћин, Свилајнац и Кладово.

Званичници Града Беча уручили су 31. августа три половна ватрогасна возила, шест половних возила за одношење смећа и намештај за обданишта представницима општина Свилајнац, Кладово и Параћин које су погођене прошлогодишњим поплавама, саопштава Контактни биро Града Беча.

Приликом посете одборнице Града Беча Анице Мацке-Дојдер општинама крајем априла 2015. године и током разговора са представницима тих општина испоставило се да последице катастрофалних поплава из 2014. године у многим општинама још увек нису превазиђене и да постоји велика потреба за комуналним возилима. Стога је Град Беч покренуо акцију помоћи за погођене општине.

Још 2014. године Беч је пружио прву помоћ за обнову поплављених подручја у висини од 400.000 евра.

Поред представника српских општина примопредаји донације присуствовали су и вицеградоначелница Беча, Ренате Браунер и амбасадор Републике Србије, Перо Јанковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво