Нишвил 2015 у знаку волонтерства

Нишвил ће шесту годину заредом одржати статус фестивала џеза и волонтера, чиме потврђује опредељеност преузимања друштвено одговорне улоге у развоју и едукацији младих.

Кроз волонтерски програм фестивала до сада је прошло преко 1400 волонтера, почев од 2010. године. За пет година волонтерски тим је окупио младе из преко 20 земаља. 2012. године је тим добио признање Града Ниша, за посебан волонтерски допринос промоцији и развоју културе, а крајем 2013. је проглашен од стране Кровне организације младих Србије за најбољи омладински пројекат у тој години.

Нишвил џез фестивал на дан када су волонтери широм Србије кренули у борбу против поплава отвара позив за овогодишње хероје фестивала. 16. маја прошле године су волонтери самоиницијативно устали, послали слику солидарности и указали да су значајан ресурс Србије. Зато Нишвил 2015 слави волонтерство и ангажује рекордан број волонтера чиме одаје признање свим ангажованим волонтерима и волонтеркама у ванредној ситуацији.

Позивамо све заинтересоване волонтере и волонтерке из земље и иностранства да се пријаве за волонтирање и својим ангажманом допринесу реализацији догађаја и постану део велике музичке манифестације.

Да бисте се пријавили потребно је да имате минимум 15 година старости и спремност за одговорност према преузетим обавезама и задацима. Волонтирање на Нишвилу подразумева активизам од 07. до 17. августа 2015. године. Рад је организован сменски и одвија се по свим правилима волонтерског менаџмента, а у складу са Законом о волонтирању Републике Србије.

Пријављивање се врши на  мејл volunteers@nisville.com.

Конкурс је отворен до 10. јула 2015. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво