Подсајт Дијаспора на порталу РТС-а

Од почетка 2015. године интернет портал РТС-а, тако и подсајт Дијаспора, имају нови дизајн, модернији и прегледнији. Подсајт Дијаспора објављује вести са темама које се тичу дијаспоре, као и бројне прилоге и инсерте из емисија Програма за дијаспору.

Захваљујући нашем тиму новинара и уредника који из дана у дан траже теме које спајају матицу и расејање, али и уз малу помоћ интернета свакодневно правимо нераскидиву везу. Наиме, гледаоци који живе у иностранству могу се додатно информисати и забавити захваљујући погодностима које пружа подсајт Радио телевизије Србије Дијаспора на порталу РТС-а. Пре извесног времена сајт је модернизован, па је и наш подсајт добио ново рухо.  

„Сајт РТС-а, а самим тим и подсајт Дијаспора РТС од 1. јануара 2015. године је редизајниран. Модернији је , прегледнији, а видео вести се могу без компликација гледати на свим уређајима са интернет конекцијом. Сви знамо, да скоро четири године, наш подсајт објављује све вести са темама које се тичу дијаспоре", каже Вања Васић, уредник подсајта Дијаспора РТС.

Како се бирају садржаји и постоји ли повратна реакција? Шта кажу посетиоци подсајта?

„Подсајт Дијаспора је и промоција нашег Програма за дијаспору. Тако се у рубрици Србија на вези налазе бројни прилози и инсерти из наших емисија. За овако садржајан и квалитетан подсајт задужене су наше новинарске екипе, а заслужна је и широка дописничка мрежа у целом свету. Активни смо и на друштвеним мрежама. На facebook-у имамо и страницу и профил, на twitter-у такође под именом Дијаспора РТС", додаје Вања Васић.

И управо та двосмерна комуникација најважнија је у целој причи. Очекујемо да нам и даље пишете, саветујете нас и критикујете када осетите потребу за тим, а ми ћемо се трудити да у наредном периоду будемо још бољи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво