Просвјета из Беча најављује...

...премијеру филма "Тежина ланаца 2" у Бечу и Линцу, нове Духовне разговоре, Mушко-женски песнички ватромет...

Одбор СПКД Просвјета у Аустрији и српски клуб Видовдан организује у Линцу 27. фебруара премијеру филма Тежина ланаца 2. Овај филм публика ће моћи да погледа и у Бечу 28. фебруара у Hollywood Megaplex Gasometer. После пројекција публици ће се представити аутор, Борис Малагурски.

Просвјетина школа српског језика угостиће 1. марта другаре из београдске школе Милан Ђ. Милићевић. Дружење ће бити организовано у храму Светог Саве у Бечу.

Просвјета позива и на нове Духовне разговоре 7. марта у 19.00 на другом спрату храма Светог Саве. Тема је: О положају српског језика и српских стваралаца у Европи, а гости су Даница  Додић, књижевница из Париза и Игор Ремс, књижевник из Келна. За клавиром ће бити Милан Цонић.

Обележавајући Дан жена, Одбор СПКД Просвјета у Аустрији, организује 8. марта Mушко-женски песнички ватромет, у кафеу Тути-фрути. Гости су такође Даница Додић и Игор Ремс, овај пут у песничкој улози, у поетском дијалогу на тему мушко-женских односа, ватромета љубави, духа и страсти. За музички део програма ће бринути такође Милан Цонић, са репертоаром посебно спреманим за ову прилику.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 14. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије