Ноле - понос Срба са Петог континента

Емисија "Срби са Петог континента" се бави још једним Новаковим тријумфом у Аустралији. Како сачувати нерве на терену, ко му све недостаје и коме је посветио последњи освојени пехар сазнаћете у емисији која је на Сателитском програму РТС-а 13. фебруара у 21 сат и 14. фебруара у 12.30.

За серијал Медијска мрежа српске дијаспоре, који уређује Мирјана Раичевић Тасић, ТВ екипа емисије Срби са Петог континента из Мелбурна, продуцента и уредника Драгана Гавриловића, забележила је најинтересантније детаље отвореног првенства у тенису, Аустралијан опен-а, као и атмосферу непоредно пре почетка, у току и после финалног меча Новака Ђоковића и Ендија Мареја.

„Било је изузетно узбудљиво на мечу од првог тренутка и то се и очекивало од финала на Грен слему. Сигурно да ми Марјан недостаје, али Борис је ту, такав је распоред, организација и план и све функционише како треба", рекао је, између осталог, Ноле на конференцији за новинаре интернационалних новинских издања, агенција и телевизија.

Видећемо ексклузивни интервју који је наш највећи тенисер дао српској ТВ из Мелбурна за Радио телевизију Србије и сазнаћемо зашто је Новак Ђоковић, за наше људе у Аустралији - највећи понос.

Емисија је на Сателитском програму РТС-а у петак, 13. фебруара у 21 сат, и у суботу, 14. фебруара у 12.30 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво