Панкери из доба Југе први пут у Бечу

Први пут, у својој 25 година дугој каријери, у Бечу ће 21. фебруара наступити панкери из доба Југе, Atheist Rap!

Први пут, у својој 25 година дугој каријери, у Бечу ће 21. фебруара наступити панк-рок група Atheist Rap, саопштавају организатори концерта.

Панк-рок групација Atheist Rap основана је 1989. године у Новом Саду и једна је од најзначајнијих са простора бивше Југославије. Држава је променила неколико имена, они су променили неке од чланова, али су својим саркастичним хумором и критичким односом према власти, који је универзално потребан и примењив на овим просторима, уназад редовно пунили клубове по региону, пише у саопштењу за медије.

Први албум објавили су давне 1993. године, а у току ове године издаће оно што се накупило последњих година.

Уз њих, те вечери у клубу Саргфабрик наступаће у виду локалне подршке Juni Lobster, The Freak Controllers и DJ ЕxMono.

Juni Lobster је бечки бенд који је као и град одакле потичу: динамичан и интернационалан. Тачка у којој се спојило осам талентованих музичара који чине Juni Lobster је музички вртлог који садржи различите музичке правце, а производи енергију која врхунац достиже на бини. Моћна хемија, груви, добре вибрације - то је оно што најбоље описује Juni Lobster.

The Freak Controllers је четворочлани бенд из Беча. Њихова музика је микс жанрова као што су панк, функ, блуз, гранч, рок који се базира на звуку Џими Хендрикса. Бенд The Freak Controllers ради на свом првом албуму који ће ускоро бити издат.

DJ Exmono биће задужен да својим избором музике употпуни вече одличног звука.

Организатор концерта је портал Balkan Rock Union.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво