Успешно завршена СМС акција у Швајцарској

На иницијативу неколицине припадника српске заједнице у Швајцарској, у мају, после великих поплава у Србији, покренута је СМС акција за помоћ настрадалима. На рачун Црвеног крста Србије ове недеље биће уплаћено 13 776.35 CHF.

У хуманитарној СМС акцији на број 339 у Швајцарској, сакупљено је нешто више од 15 000 CHF. Од те суме, мобилни оператери су одбили своје трошкове, тако да ће на рачун Црвеног крста Србије ове недеље бити уплаћено 13 776.35 CHF.

„Обавестила сам Црвени крст Србије да очекују да им новац буде уплаћен. Мислим да је акција успешно завршена, мада смо могли да прикупимо и више, да смо имали више времена да пропагирамо СМС број. Хвала Програму за дијаспору РТС-а што је поделила информацију о акцији када је требало", поручује Наташа Деветаковић Личина, један од покретача ове акције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво