Никад не одустај - мото који побеђује

Боб Рорман, власник највећег ланца ауто кућа на средњем западу САД-а, заинтересован је за улагања у аутомоблиску индустрију у Србији. Планира да посети нашу земљу у децембру, на предлог свог менаџера, филмског глумца и продуцента Владимира Рајачића.

На таблицама америчких возила стоји ознака ауто куће у којој је аутомобил купљен. У Чикагу и широј околини то је врло често име Боба Рормана који има преко 30 ауто кућа. То је највећи ланац ауто кућа на средњем западу САД-а који је у породичном власништву.

Један од бројних Роранонових сарадника, филмски глумац и продуцент Владимир Рајачић заинтересовао је Рормана да посети Србију и истражи могућности инвестирања у земљи.

Рорман каже да зна да је Рајачић из Србије и да су разговарали и да раде на томе да оду до Србије на недељу дана, вероватно у првој недељи децембра.

А да ли је Рорман заинтересован да инвестира у Србији?

Каже да постоји та могућност. Разговарао је са Рајачићем и о могућностима инвестирања и схватио је да је сада добро време за инвестирање у Србији и за отварање нових фирми и да ће то да размотри.

Рајачић каже да је Рорманова фирма једна од највећих и да је он познат по томе што је створио велику компанију почевши од нуле и да је право време да почне нови бизнис и у Србији.

Боб Рорман истиче да не би ни размишљао о путу у Србију да му то није предложио Владимир Рајачић и додаје да му је он један од најбољих менаџера, можда и најбољи.

Рорман каже да често држи предавања студентима и да њима истиче свој животни мото о којем жели да говори и у Србији - да никада, али баш никада не треба дизати руке и одустајати.

Рорман најављује да ће настојати да у Србији улаже у аутомобилску, али и друге индустријe.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво