Читај ми!

Србија на вези, РТС Свет, 18.55

И у новој сезони бавићемо се темама које су важне за што боље повезивање матице и дијаспоре и са великом пажњом пратићемо активности српских заједница у иностранству. Данашњи гости у студију су Дарко Савић, помоћник Извршног директора Сектора наплате путарине Јавног предузећа "Путеви Србије" и музичар Дејан Јаношевић.

У том повезивању, саобраћај има једну од главних улога и томе ћемо говорити у првом делу ове емисије. Током летње сезоне, сви који сте аутомобилима долазили у Србију, могли сте да приметите да на наплатним станицама, за разлику од претходних година, није било гужви и задржавања. Јавно предузеће "Путеви Србије" започело је реализацију пројекта проширења наплатних станица.

О томе, као и о другим темама које се тичу саобраћаја, говориће Дарко Савић, помоћником Извршног директора Сектора наплате путарине Јавног предузећа "Путеви Србије".

Свој нови албум "Тренутак љубави", који је објавио за ПГП РТС представиће Дејан Јаношевић. Гледаоци ће бити у прилици и да виде нови спот за песму "Теби припадам".

У Србији се у недељу прослављала слава Усековање главе Светог Јована Крститеља. Слава је међутим прослављена и у српским заједницама широм света. Тако је било и у Чикагу, одакле нам се јавља Александар Жигић.

Наша национална авио компанија Ер Србија током августа, други месец заредом, успела је да превезе више од 400 хиљада путника преко матичног аеродрома у Београду и ваздушних лука у Нишу и Краљеву. То је највећи број превезених путника током тог месеца још од 2013. године од када компанија послује под називом Ер Србија.

Реприза емисије у 02.03 и сутрадан, у среду, у 13.25.

Уредници емисије Тања Адамовић и Горан Маслар

Реализација Ернестина Глигоријевић

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво