Читај ми!

Чола најзад у Лос Анђелесу!

Здравко Чолић је на северноамеричкој турнеји...коцерте је одржао у Атланти, Финиксу, Ванкуверу, Лос Анђелесу и Торонту, а 27. и 28. маја је у Чикагу и Њујорку. Наш дописник Драган Ракоњац преноси нам атмосферу са концерта у Лос Анђеесу.

Здравко Чолић најзад у Лос Анђелесу! На концерту се очекује више од 1000 људи.

"Био је ред да после скоро 3 године организујемо нешто, и ево, организујемо најбоље! Требало је да све то буде у мају 2020. године, али морали смо да откажемо целу турнеју...пуно депозита је изгубљено, али нећемо да кукамо...

До сада је турнеја одлично прошла, били су у Атланти, Чикагу, Финиксу, ево вечерас ЛА...сутра иду за Ванкувер, где је све распродато.

Овај град је врло чудан, народ бира своје, увек има 200 места да дођу људи, али тих 200 људи никоме не покрију трошкове...изгледа много лоше ако дође певач који напуни неке хале у Европи, а овде га дочека 150-200 људи, лоше је то и за њега и за нас, на паре и не рачунаш...", каже Александар Попарић.

Укључен си у живот у ЛА, водио си неколико клубова, био и власник једног клуба...какав је био живот овде у ЛА задње 2 године?

"Још је неки делиријум...ако је био град Зомбија тек је сад такав...не знам шта да кажем, изгубила се душа, то није то више, али то је моје персонално мишљење. Видећемо да ли је ово била паметна ствар и да ли ће људи другачије да размишљају или ће да се врате у своје мишје рупе, немам појма...", каже Попарић.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво