Читај ми!

Магазин Србија на вези, РТС Свет, 20.50

"Магазин Србија на вези", води нас на најзначајније догађаје у Лос Анђелес, Њујорк... широм света. "Магазин" гледајте и на РТС2 у суботу, 28. маја у 10.15.

Како се Београд припремио за дочек деце из дијаспоре, Немачке, Румуније, Хрватске и Словеније, учеснике Свесрпског дечијег сабора, открива наша гошћа, Ивана теодоровић Стојановић из Дечијег културног центра, као и деца домаћини, из београдских школа.

Фондација Ана и Владе Дивац прославља 15 година свога постојања. На шта су посебно поносни а шта су даљи планови ове организације, говори, Снежана Дивац, гошћа емисије.

Ексклузивно, на концерте широм Америке и Канаде, највеће звезде са ових простора, Здравка Чолића, води нас, наш дописник Драган Ракоњац.

На велику изложбу наивног сликарства у Макону у Француској, која је у току, води нас један од учесника, сликар, Драган Михаиловић. Део свог стваралаштва, приказаће и у нашем студију.

Диригент Биг бенда РТСа, Филип Булатовић, очарао је публику на нашем избору за песму Евровизије... О својим искуствима са школовања у Келну и петогодишњем боравку у Њујорку говори за нашу емисију, у интервјуу Тамари Дрезгић.

Музички гости емисије, Филип Жмахер и Владимир Марковић, чија је песма, текст и композиција, на Београдском пролећу, добила награду Композитора Србије. Наступиће и хор Дечијег културног центра.

Реприза емисије на РТС Свет у 02.12 и сутрадан, у четвртак у 13.55.

Уредник емисије Сузана Гвозденовић Пузовић

Редитељ Драгица Гачић

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво