Читај ми!

Србија на вези, РТС Свет, 18.55

У емисији "Србија на вези", са директором Развојне агенције Војводине разговараћемо о представљању наших компанија на сајмовима свеже хране у Берлину и Верони...Будите са Србијом на вези! Реприза емисије у 02.24 и сутрадан, у петак, у 13.55 на РТС Свет.

Сазнаћемо коллико су произвођачи спремни да улажу у прераду како би подигли вредност својих призвода и колико у томе имају подршку државе.

Да ли су потписани неки нови уговори и колико је тржиште Западне Европе заинтересовано за воће и поврће из Србије, наши представници на сајму у Берлину, говоре у прилогу колеге Бранислава Ђорђевића.

На недавно одржаном Балкан фесту у Белгији, представила се и Србија. Посетиоци нашег штанда, на централном бриселском тргу, имали су прилике да се упознају са српским прехрамбеним и занатским производима, туристичком понудом и богатим музичким садржајима. Шта је привукло највише пажње, открива нам Жељка Пудар из Туристичке организације Србије.

Угостићемо и играче из Плесног клуба Врачар. Како су стигли до полуфинала СП у Бремену и какав су успех забележили на међународном такмичењу у Солуну, сазнајемо од инструктора плеса Ђорђа Мандића.

Уредници: Драгана Живојновић и Душан Жарковић.

Реализација: Ернестина Глигоријевић

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара