Читај ми!

DAB први на лествици

Када је реч о дигиталном радију у Уједињеном Краљевству, у последња три месеца забележен је знатан скок слушаности.

Према навођену RAJAR, тела задуженог за праћење слушаности дигиталног радија у Уједињеном Краљевству, забележен је број од 28 милиона потрошача, што износи више од половине одрасле популације у овој острвској земљи.

Закључно са крајем месеца марта, прва три месеца удео оних који слушају дигитални радио је порастао са 49,6 одсто на 52,5 одсто.

Износимо кључне статистике: 378 милиона сати дигиталног радија се слушало преко DAB, дигиталне ТВ, интернета и мобилних телефона. Испред свих осталих, Radio 2, иначе највећа радио станица у Уједињеном Краљевству, оправдала је још једном свој статус будући да је прва на листи најслушанијих дигиталних радио станица.

Пријем програма ове радио станице ишао је преко нове платформе (54 милиона сати).

Ипак, онлајн пријем и слушање преко апликација су неприкосновени.

Овај тренд је повећао са 10 милиона на 62 милиона сати што достиже недељно преко 15 одсто укупног пријема.

Ово повећање значи да платформе које се налазе на интернету су по први пут претекле дигитално ТВ слушање, што износи 55 милиона сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво