Читај ми!

Дигитални радио у 2012. години

Ова година ће потврдити да радио има дигиталну хибридну будућност. Овај став је изражен у низу радова које је објавила Европска радиодифузна унија - European Broadcasting Union (EBU) New Radio Group. Документ о “дигиталном радију у 2012. години” такође прави јасну разлику између сфере емитовања и широкопојасног (broadband) радија.

Председавајући пројекта Макс Акерлунд каже да потрошачи такође могу да очекују нов и узбудљив радијски садржај који би допунио учинак традиционалног радија. "Хибридна технологија комбинује снагу емитовања и интернета омогућавајући емитерима да испуне празне екране са описним текстом, социјалним медијима, мапама, слајдшоуом и сл".

"Мултистандардни дигитални радио-чипови долазе, што значи да потрошачи више неће морати да се одлучују између платформи за емитовање које им се свиђају. То ће охрабрити производњу хибридних визуелних елемената поред традиционалне радио-производње.

Нова радио група - New Radio Group (NRG) направила је форум за изабране експерте из организација чланица како би размењивали знање о дигиталном хибридном радију. Група трага за начинима како да искористи могућности које пружају нове технологије за стварање релевантног садржаја, допирања до публике и побољшања интерактивности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво