Читај ми!

Две понуде на тендеру

Румунскo регулаторно тело ANCOM примило је само две понуде у оквиру тендера за дозволе за пет DTT мултиплекса.

У саопштењу регулаторног тела наводи се да је следећи корак разматрање понуда које су доставили RCS&RDS и SNR (иначе познат као Radiocom) и да ће после тога бити објављена одлука о евентуалном прихватању достављених понуда.

Понуде ће се разматрати од 22. маја. Сваки понуђач дужан је да обавести за колико је од пет расположивих DVB-T2 мултиплекса (четири UHF и VHF) заинтересован.

Почетна цена за сваки мултиплекс је 300.000 евра за период од 10 година, а дозвола ће ступити на снагу од 17. јуна 2015, односно од датума до када Румунија заврши прелазак на дигитално емитовање.

RCS&RDS је једна од највећих компаније за комуникације у Румунији и фигурира као водећи кабловски и DTH оператор, док је SNR (Radiocom) национална компанија за управљање емисионом инфраструктуром.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво