Читај ми!

Сертификати о друштвеној одговорности

Компанијама "Кока кола","Еуробанк ЕФГ", "Холцим", "Сунце Маринковић" и "Тигар" НАЛЕД доделио сертификате о друштвено одговорном пословању. О својим искуствима говорили су промотери, међу којима и РТС, као најгледанија телевизија последњих осам година, са озбиљним плановима у наредном периоду.

Национална алијанса за локални економски развој, доделила је прве сертификате о друштвено одговорном пословању, компанијама "Кока кола", "Еуробанк ЕФГ", "Холцим", "Сунце Маринковић" и "Тигар". Серификат је гаранција за купце и пословне партнере да компанија послује у складу са законом, домаћим и међународним стандардима.

На свечаности у Скупштини града, о својим искуствима говорили су промотери друштвене одговорности, међу којима и РТС, као најгледанија телевизија последњих осам година, са озбиљним плановима у наредном периоду, када је о друштвеној одговорности реч.

"Не само што креирамо најгледанији програм, већ се врло трудимо и у том домену друштвене одговорности да будемо лидери и да имамо одличну интеракцију како са гледаоцима, тако и са другим значајним институцијамаи компанијама које нам се придружују. Добили смо бројне награде ове године, очекујемо још до краја године и оне су показатељ да радимо нешто добро", каже шеф одсека за односе са јавношћу РТС-а Душка Вучинић-Лучић.