Читај ми!

Признање РТС-у

За спровођење и подршку друштвено одговорним акцијама РТС добио плакету "Мој избор". Признање додељује удружење "Моја Србија" уз подршку Привредне коморе Београда.

Радио-телевизија Србија добила је признање на Фестивалу квалитета који се одвија у Београдском драмском позоришту. Признање - плакету "Мој избор" додељено РТС-у за спровођење и подршку друштвено одговорним акцијама у протеклом периоду.

Фестивал квалитета Србије и додела признања "Мој избор" део су кампање "Србија има квалитет", коју четири године спроводи Удружење "Моја Србија" уз подршку Привредне коморе Београда.

Представници Удружења "Моја Србија" уручили су највиша признања-златне медаље "Мој избор" Нафтној индустрији Србије за најодговорнију компанију, а исто признање додељено је и Фонду Ана и Владе Дивац за друштвену одговорност и хуманитарну акцију "Да сви помогнемо".

Остала признања додељена су компанији Холцим за улагање у локалну заједницу, Српској банци за фондацију "За Пет плус" намењену најбољим ђацима, Банци Интеза за заштиту културне баштине, Делта холдингу за помоћ особама са посебним потребама и Уникредит банци за помоћ хуманитарном раду. Плакету за подршку хуманитарним акцијама добила је и медијска кућа Б92.

Током фестивала, грађани ће моћи да се информишу о најбољим српским производима и брендовима, о најодговорнијим компанијама, као и о акцијама које Удружење "Моја Србија" спроводи како би допринели развоју домаће производње и улагању у унапређење квалитета домаћих производа и услуга.

Сутра и прекосутра ће бити организоване бесплатне позоришне представе у Београдском драмском позоришту. Уместо плаћања карата, гледаоци бити позвани, да по својој жељи, дају прилог у хуманитарне сврхе.

Удружење "Моја Србија", уз подршку Привредне коморе Београда, већ неколико година додељује награде и признања за подстицање производње.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво