Акцију РТС подржала и Национална возачка академија

Национална возачка академија "Navak" ових дана уплатила је донацију за изградњу треће Сигурне куће у Београду. Ова институција је први и једини едукативни центар за возаче у региону.

У месту Суботиште, општина Пећинци, одвијају се  тренинзи највишег ранга, потпуно реалним условима а досадашња искуства показују да сви полазници после обављене едукације знатно мењају ставове о саобраћају и начин вожње. Посевећеност "Navak"-а највишим стандардима едукације возача у Србији и региону, истовремено доприноси основној мисији оснивача институције-  допринос општој безбедности саобраћаја у региону.

Великој друштвено одговорној акцији Јавног медијског сервиса Србије "Градимо Сигурну кућу" прикључује се све већи број реномираних колектива најразноврснијих пословних опредељења, што доказује да је наша идеја- да створимо још једно склониште за жртве породичног насиља,  унивезално препозната као акција у којој је  важно учествовати и дати свој допринос.

Још није касно да се и Ви укључите у нашу акцију!

Две Сигурне куће у Београду нису довољне.

Изградимо заједно трећу Сигурну кућу за жртве породичног насиља!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво