Врата треће Сигурне куће

Трећа Сигурна кућа у Београду већ има кров и олуке. Ових дана стижу и врата за све просторије објекта, захваљујући донацији компаније “Сорак”.

Колектив компаније за прозводњу намешаја ,"Сорак" несебично се укључио у акцију РТС, донацијом свих потребних врата за објекат ове намене.

Према речима представника компаније, за овај вид подршке нашој акцији одлучили су се јер се ради о хуманом пројекту чији је циљ егзактан . Такође, испуњава их помисао да имају прилику да управо њихови производи доприносе амбијенту сигурног уточишта за жене и децу-жртве породичног насиља.

Као друштвено одговорно предузеће, са традицијом од четврт века, компанија "Сорак" је континуирано посвећена унапређењу своје пословне филантропије.

Подржали су многе значајне хуманитарне и друштвено одговорне пројекте и самостално иницирали разноврсне акције : брига о најугроженијим групама становништва, испуњавање социјалних потреба, суфинасирање едукације и пројеката културе.

Међу најсвежијим примерима су донације (у опреми) Кардио васкуларне клинике Клиничког центра Србије и Научно-меморијалног центра "Патријарх Јосип Рајачић" у Сремским Карловцима...

"Сорак" истрајава у намери да буде друштвено одговорно предузеће, свесно обавезе етичког понашања и доприноса економском развоју окружења у коме послује, истовремено побољшавајући квалитет живота запослених, локалне заједнице и друштва уопште.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво