"Генерација 2014"- Позив

Након успешно реализованог пројекта "Генерација 2013", Јутарњи програм Радио-телевизије Србије, најављује други серијал - "Генерација 2014".

О чему размишљају студенти завршних година основних, мастер или докторских студија факултета у Србији и иностранству,  чему се надају, шта их очекује по завршетку студија, како излазе на крај са уобичајеним студентским проблемима, какве су им перспективе у земљи, због чега маштају о усавршавању и запослењу у иностранству - само су нека од питања на која ћемо покушати да дамо одговор у наредној академској години.

"Генерација 2014" је национални мултимедијални пројекат Јутарњег програма  Радио-телевизије Србије, конципиран тако да путем друштвених мрежа Гугл плус и Фејсбук и ТВ извештаја на програмима Медијског јавног сервиса Србије прати  активности студената на факултетима и ван њих.

Уколико сте студент завршних година, имате иницијативу, предлог, идеју, искуства на студијама у иностранству, желите да помогнете онима који имају дилеме или једноставно скренете пажњу јавности на проблеме са којима се суочавају студенти, "Генерација 2014" је права прилика за то!

Заинтересовани за учешће у пројекту "Генерација 2014", кратку биографију (CV) могу послати на: jutarnji_program@rts.rs

 "Генерација 2014" - Од октобра одмах поред вас, у најгледанијем  Јутарњем програму у Србији, на интернет порталу РТС-а  и на друштвеним мрежама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије