Хамад нада за будућност

Почела је финална серија плеј-оф кошаркашке АБА лиге. Прву утакмицу синоћ је добила Црвена звезда и на тај начин повела против Партизана са 1:0. Други меч на програму је већ сутра, на истом месту, у хали “Александар Николић”.

На тениском Мастерсу у Риму Србија више нема представника јер су сва четворица наших играча заустављени већ у трећем колу. Највише је пружио најмлађи, Хамад Међедовић који је после скоро 3 сата игре поражен од Руса Данила Медведева. Да ли је ово прекретница у каријери 20-огодишњег момка из Новог Пазара и може ли Новак Ђоковић на Ролан Гаросу да одбрани трофеј, теме су за разговор са тениским стручњаком Богданом Обрадовићем.

Рукометаши су нас минулог викенда више него пријатно изненадили одличном игром и победом над Шпанијом, али, нажалост, гол је недостајао за пласман на светско првенство. Међутим, постоји још реална шанса да нам Светска рукометна федерација додели специјалну позивницу. Наш гост је селектор рукометне репрезентације Борис Ројевић који сумира утиске и најављује још бољу и борбенију Србију у годинама које долазе.

Уредник и водитељ: Дејан Николић.

 

 

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије