Bunt rok festival

U sedmoj, pretposlednjoj kvalifikacionoj emisiji petog Bunt Rok Festivala RTS-a, nastupaju bendovi "Nataleé" iz Beograda, "Zyrion" iz Kragujevca i kantautor Nikola Radonjić iz Subotice.

Uz Branku Glavonjić, inicijatorku i urednicu festivala, TV domaćini u studiju RTS- a su Zoran Stefanov, frontmen benda "Iskaz" i Stefan Jovčić.

Kao revijalni gosti nastupiće bend "Straight Mickey and the Boyz" a ujedno, bubnjar ovog sastava, Danilo Luković biće i član žirija. Pored stalnih članova, Maje Cvetković (E-Play) i Vukašina Markovića (Irie FM), tri takmičarska benda u sedmoj emisiji će ocenjivati i Jovana Coka Stanković, (novinarka "Rok radija" i muzički promoter) kao i Miroslav Miša Aleksić, bas gitarista legendarnog benda "Riblja Čorba", koji je i predsednik žirija ovoga puta.
I tokom petog televizijskog "Bunt rok festiva" (kao i u televizijskoj emisiji "Bunt") u svakom izdanju nudimo i sve novosti o aktuelnim muzičkim izdanjima, pažnje vrednim dešavanjima, zanimljivim koncertima na domaćoj rok sceni, a izveštavamo i kakve su aktuelne tendencije na našoj "Bunt top listi".

Autorka emisije: Branka Glavonjić
Voditelji: Branka Glavonjić, Zoran Stefanov, Stefan Jovčić
Novinarka: Katarina Vujović
Reditelj priloga: Jovan Bačkulja
Reditelj: Miodrag Kolarić

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара