Tri boje zvuka – Zana, Vasil Hadžimanov bend, Irie FM

Ljubitelji dobrog živog zvuka i ovog ponedeljka imaće priliku da uživaju u veoma interesantnim nastupima. Vasil Hadžimanov bend sa specijalnim gostima, grupa Zana i Irie FM u još jednom izdanju emisije Tri boje zvuka.

Fantastičan muzičar Vasil Hadžimanov sa svojim bendom prikazaće nam u najboljem svetlu segmente njegovog širokog polja umetničkog delovanja. U svojoj karijeri Vasil Hadžimanov je imao priliku da sarađuje sa velikim imenima naše muzičke scene. Neki od njih nastupiće sa njim na sceni Tri boje zvuka. Čućemo Biseru Veletanlić, Đorđa Miljenovića, poznatijeg kao Skaj Viklera, Vukašina Markovića i naravno, savremen džez zvuk po kome je Vasil Hadžimanov bend najpoznatiji.
U emisiji ćemo se podsetiti i najvećih hitova grupe Zana, uz koje su odrastale generacije. U godini u kojoj grupa Zana obeležava 35 godina rada, živom svirkom najavljuju povratak na muzičku scenu.
Mlada beogradska rege grupa Irie FM nastupiće ne trećoj bini. Iako iza sebe imaju brojne koncerte u zemlji i inostranstvu, kao i nagradu za najbolji evropski rege bend, šira javnost nije imala priliku da ih do sada bolje upozna. Svojim autorskim kompozicijama i dobrim zvukom preneće gledaocima svoju pozitivnu energiju.
Voditelj: Bojan Perić, urednik: Jelena Vlahović, reditelj: Igor Basorović

Sa svetske muzičke scene čućemo priču o novom albumu još jednog legendarnog ženskog vokala - Barbare Strajsend, na kome je sarađivala sa nekim od najvećih imena iz sveta muzike - sa Stivi Vonderom, Bili Džoelom, Džonom Mejerom, Majklom Bubleom i mnogim drugim. Biće reči i o novom albumu grupe Fu Fajters (Foo Fighters).

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво