Profesionalci- Ivo Andrić

Završio je najviše škole u oblasti kulinarstva. Usavršavao se kod najpoznatijih majstora kulinarstva u Italiji, Francuskoj i Španiji.

Radio je u najpoznatijim beogradskim restoranima i hotelima. Bio je šef kuhinje u hotelu Hajat. Dobitnik je više domaćih i međunarodnih nagrada, među kojima i priznanja kulinarske federacije Italije za negovanje tradicije italijanske kuhinje.

Međunarodni je sudija za ocenjivanje kvaliteta hrane i predsednik Asocijacije šefova kuvara Srbije.

Autor emisije: Dragan Stanojević

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара