Profesionalci- Ivo Andrić

Završio je najviše škole u oblasti kulinarstva. Usavršavao se kod najpoznatijih majstora kulinarstva u Italiji, Francuskoj i Španiji.

Radio je u najpoznatijim beogradskim restoranima i hotelima. Bio je šef kuhinje u hotelu Hajat. Dobitnik je više domaćih i međunarodnih nagrada, među kojima i priznanja kulinarske federacije Italije za negovanje tradicije italijanske kuhinje.

Međunarodni je sudija za ocenjivanje kvaliteta hrane i predsednik Asocijacije šefova kuvara Srbije.

Autor emisije: Dragan Stanojević

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се