Sumnjica lica, 17-42

Dokle dosežu ambicije porodice Cvijović – tema je druge sezone serije „Sumnjiva lica“. U društveno-političkom usponu čuvene familije i dalje glavnu ulogu ima Milorad Cvijović koji ulazi u političke vode. Nedovoljno odlučan i spreman da preokrene svoj život i počne iznova, on pokušava na sve načine da obuzda majku Ljiljanu i oca Životu, koji njegovu karijeru koriste za lični napredak. Ministarska pozicija mu nikada nije bila bliža, ali je pred njim sada veliko pitanje da li takav život zaista želi. Serija „Sumnjiva lica“ je snimljena po poznatim delima čuvenog komediografa Branislava Nušića-“Dr“, „Mister dolar“,“Sumnjivo lice“,“Narodni poslanik“ i „Vlast“. Režiju potpisuju Milan Konjević, Darko Lungulov kao i dvojica reditelja debitanata Goran Stanković i Vladimir Tagić, a scenaristi su Dušan Milić, Petar Mihajlović, Slobodan Obradović, Boban Jevtić i Milena Depolo.

Ljiljana na sve načine pokušava da manipuliše Miloradom i da Maju zauvek skloni iz kuće.Od Pere pisara traži da zavede Maju. U posetu joj dolazi rođak Vasa sa spiskom rođaka kojima je neophodna ministarkina pomoć. Istovremeno, Života i Blagoje, takođe ne odustaju od svojih poslovnih planova.

Uloge tumače Nikola Rakočević, Boris Isaković, Anđelika Simić, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Slobodan Boda Ninković, Branka Katić, Boris Milivojević, Miloš Biković, Mirjana Karanović i mnogi drugi.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво