Nepobedivo srce, 14-15

Nepobedivo srce je televizijska serija snimljena 2011. godine u produkciji RTC i Košutnjak filma po motivima romana Milice Jakovljević, u režiji Zdravka Šotre koji je napisao i scenario. Radnja serije je smeštena u tridesete godine 20. veka. Aleksa Novaković, vlasnik i direktor banke, ima kćerku Milenu i problematičnog sina Stašu koji ne voli školu. Aleksa traži čoveka da proba da povrati njegovog sina. Pronalazi Miroslava Balšića, diplomiranog pravnika i talentovanog pevača, kojem šalje pismo i nudi mi posao. Staša je do tada imao mnogo učitelja ali mu nijedan nije pomogao. Miroslav je vremenom uspeo da ubedi Stašu da zavoli školu. Vremenom, oni postaju dobri drugari a rađa se i nemoguća i velika ljubav između Miroslava i Milene.

Milena odlazi na lečenje u sanatorijum u Sloveniji. U dugim besanim noćima, jedina radost su joj pisma koja dobija od Miroslava. Ta pisma unose radost u živote svih bolesnica. Nenajavljeno, Miroslav dolazi u posetu.

Uloge tumače Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Ljubomir Bulajić, Danijela Mihajlović, Predrag Ejdus, Zenaida Dedakin, Marija Karan, Dragana Mićalović, Katarina Žutić, Andrija Milošević, Nenad Jezdić, Nataša Ninković i mnogi drugi.

Nagradu za najbolji Glumački par godine, po izboru čitalaca TV Novosti, na 47. Filmskim susretima u Nišu 2012. godine, dobili su Sloboda Mićalović za ulogu Milene Novaković i Ivan Bosiljčić za ulogu Miroslava Balšića. 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво