Moja generacija Z, 17-44

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", generaciji "Z", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini zmaja po kineskoj astrologiji). Serija je snimljena u zajedničkoj proizvodnji Radio-televizije Srbije i izvršne produkcije "Original Film", ima 44 epizode a režirali su je Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić. U serijalu o odrastanju, tradicionalno jednom od najpopularnijih podžanrova na ovim prostorima, pratimo junake iz dva razreda (iz plave i crvene smene) u prvim danima nove školske godine u kojoj će doneti važne životne odluke. Dramaski zapleti, oplemenjeni humorom i muzikom govore o dilemama i problemima ali i radostima u životu mladih u Srbiji, njihovim roditeljima i profesorima.

Mateina i Koskina veza se zahuktava, međutim Dovla traži Koski novac kako bi stekao pravo da bude sa Mateom. Koska iz osvete hakuje alarme na automobilima i oni ne mogu da prestanu da rade. Zbog toga naravno navuče bes Dovle i njegove ekipe koja ga napada. Scenu, kada je Matea dobio batine, video je i Borko, ali nije reagovao. Kada Vasa sazna šta se dogodilo, zajedno sa svojom ekipom odlazi da se obračuna sa Dovlom. Ovoga puta pomaže i Borko koji dovodi svoju stariju braću.

Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević I DRUGI.
Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво