Mira Adanja Polak: Ekskluzivno – Ljubavne strasti Barbare Kartland

Zvali su je Žena u Roze. Čitav život posmatrala je kroz ružičaste naočari. U životu je prošla sve ono što druge žene nisu, a zadržala moto po kom je ljubav najvažnija u životu jedne žene, dajući pri tom i recepte za ostvarenje sna o tome da ljubav što duže traje.

Barbara Kartland bila je najbogatija žena posle britanske kraljice, imala dva braka i dva sina. Još uvek je najčitaniji pisac ljubavnih romana u svetu sa milionskim tiražima. Ti romani, gotovo po pravilu, završavaju se srećno. Njene knjige doživele su milionske tiraže na svim kontinentima zbog optimizma i životne radosti. Takva je bila do poslednjeg dana. Međutim, iza tog lepršavog i često šašavog imidža koji je gajila, krile su se neverovatna životna hrabrost i borbenost.

Umrla je u 96. godini, okružena svojom decom, prijateljima, poslugom. Svoj poslednji intervju dala je upravo Miri Adanji-Polak i on je, nakon književničine smrti, obišao mnoge svetske televizije. Taj intervju mnogi su poistovetili sa ispovešću u kojoj Barbara Kartland daje i recepte za srećan život.

Repriza, 21. decembar u 04:46 i 12:49

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво