Na veslu priča: Dejan Dedović Dedduh

Dejan Dedović Dedduh, rođen je 1981. godine u Kotoru. Polovina je fantastičnog hip-hop dvojca Who See, iza koga su četiri albuma koji su ostvarili regionalni uspeh i nastupe na najvažnijim festivalima. Who See je dobitnik nagrada MTV EMA Adria Act 2012, kao i dvostruki dobitnik MTV Double Platinum Award 2012. i 2013, MAC nagrade za najbolju hip-hop pesmu 2019, a 2013. godine je predstavljao Crnu Goru na Pesmi Evrovizije.

Instant sve. Da se vreme ne izgubi. Da se slučajno ne doživi punoća života. Da sve bude senzacija. Da se slučajno ne promisli. Osim izmišljenog sredstva razmene koje meri sve. I da ništa ne zaboli. Nije bitno dobro i zlo. Ni ljubav. Srećan kraj na površini. Ukinimo bajke, legende i mitove. Nepotrebni teret istorije. Zaboravimo pripadnost. I bićemo građani ničega. A zamisli, tri sorele na tri prozora čekaju mornara...do smrti. Jedno srce. Šta sanjaš?

https://youtu.be/UaESEiAMLaw

Reditelj, autor koncepta: Rastko Šejić; izvršni producent: Željko Komenenović; kompozitor: Vladimir Lešić; direktor fotografije: Aleksandar Kalezić, DP; snimatelj: Đorđe Obradović; montažer: Milan Pejnović; art direktor: Zoran Mujbegović; spiker: Aleksandar Novaković; barkarijol: Vinko Vujović; intro animacija: Kosta Milovanović, Miroslav Spajić.

Produkcija: Šta hoćeš, Matica Boke
Projekat podržali: Opština Kotor, TO Kotor, Luka Kotor

Repriza, 08. novembar u  01:16 i 09:16

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво